Basisopleiding en introductie workshops

Al altijd gedroomd om nagelstylist (e) te worden als hobby of beroep? Wil je graag een nieuwe carrièrewending, wij helpen je graag op weg. Leer in deze basisopleiding alles van A tot Z!! Alles wordt tot in de puntjes uitgelegd! Ik wil graag mijn passie met jullie delen. 

 

 

Wil je Gelnagelstylist(e) worden en heb je ambitie om van je hobby je beroep te maken? Dan ben je bij Art Of Nails zeker aan het juiste adres. Je wordt opgeleid door Allround Educator en Docent in Syntra- West Oostende. Onze ruime ervaring in het vak en de referentie van talrijke succesvolle studenten die bij ons afstudeerden, zijn een absolute garantie voor jouw persoonlijk succes.

 

WAT MAG JE VERWACHTEN?

Tijdens de Gel Artist opleiding leer je in eerste instantie om een Gel-Manicure uit te voeren en geven we je een beter inzicht over de chemie waaruit kunstnagelproducten vervaardigd zijn. Je leert om een set Gelnagels te plaatsen met sjablonen. Het bijwerken van een bestaande set Gelnagels komt eveneens aan bod. Leren werken met het freestoestel staat ook op het programma voor de cursisten die dit wensen. Iedereen is uiteraard vrij om te kiezen of ze een freestoestel wensen aan te schaffen en te gebruiken gedurende de lessen. Het grote voordeel is dat de handelingen met een freestoestel meteen in de praktijk geïmplementeerd worden en je op deze manier het efficiëntst en snelst leert werken. De Gel Artist opleiding is kortom de perfect gebalanceerde opleiding om een goede start te nemen in het vak als Gelnagelstylist(e). Het aantal nagels dat in de les wordt afgewerkt is afhankelijk van je persoonlijk tempo.

 

VOOR WIE?

Voor beginners. Geen voorkennis vereist.

 

MEEBRENGEN

 

het starterspakket zal de eerste les klaarstaan

led-lamp en freestoestel zijn NIET inbegrepen deze kunnen de 1e les aangekocht worden in de Shop.

 

MODELLEN

Je voorziet zelf de modellen die noodzakelijk zijn op de aangegeven tijdstippen. De modellen mogen geen nagelbijters zijn of extreem korte nagels hebben.

 

AAN HET EINDE VAN DE OPLEIDING

u krijgt de laatste les Examen waar u 70% dient te halen om te kunnen slagen.

 

 

Inschrijving pas geldig na ontvangst van betaling!!! niet betaald 2 weken voor de les, niet ingeschreven.

 

Wilt u liever in schijven betalen? dat kan ook! stuur mij gerust een mailtje. (kan enkel tot 2 maanden voordien)

 

 

 

 

DATUMS MEI Basisopleiding LESSENROOSTER MODEL
Les 1: 11/5 18u-21u theorie Manicure en Gel Polish geen
Les 2: 18/5 9u-12u Gel Polish full color. 12u-15u biab 9u-12u je werkt op jezelf. 12u-15u model zonder kunstnagels.
Les 3: 27/5 9u-12u Theorie Gel. 12u-15u gel op natuurlijke nagel 9u-12u geen model. 12u-15u je werkt op jezelf
Les 4: 1/6 18u-21u nieuwe set sjablonen full color (oval/almond) Model zonder kunstnagels
Les 5: 8/6 18u-21u nieuwe set sjablonen french (square) model zonder kunstnagels
Les 6: 15/6 18u-21u Bijwerken naar babyboom model les 4
Examen: 8/7 9u-9u30 theorie. 9u30-12u30 Nieuwe set sjablonen model zonder kunstnagels

Starterspakket

Bij de basisopleiding is het starterspakket inbegrepen. Alle producten en materiaal die u nodig hebt tijdens de opleiding.

 

De led-lamp en freestoestel zijn niet inbegrepen.

Afwezig voor een opleiding:
Art of Nails engageert zich om je altijd volgens de nieuwste technieken op te leiden. Hiervoor maken we tijd vrij om ons het beste van zichzelf geven en met de nodige passie en geduld je de technieken willen meester maken.

Een inschrijving is definitief wanneer je het bedrag van de opleiding betaald hebt op rekening van Art of Nails.

Door middel van de betaling ga je akkoord met de vooropgestelde data en uren en ga je het engagement aan om deze afspraken na te komen. Wanneer je zonder verwittigen niet aanwezig bent tijdens de opleiding, is er GEEN MOGELIJKHEID om het inschrijvingsgeld terug te vorderen of om kosteloos de opleiding op een ander tijdstip te volgen.

Kan je omwille van een gegronde reden niet aanwezig zijn voor een les? Dan vragen wij om ons dit minstens 10 dagen op voorhand te laten weten. Wij zullen er dan alles aan doen om je nieuwe cursusdata voor te stellen en de betaalde cursus te herboeken.