Opleidingen & Workshops

Professionele opleidingen

Wij bieden jullie de mogelijkheid om opleidingen te volgen op het voor jou best passende tijdstip. 's avonds en zaterdag -en zondagvoormiddag.

Voor het volgen van deze opleidingen is geen voorkennis vereist. De opleidingen bevatten steeds een stukje theorie en een uitgebreid stuk praktijk. Wij geloven enkel in professionele opleidingen. Om de kwaliteit van onze opleidingen en workshops te garanderen, werken we met kleine groepen van 4 tot maximum 6 cursisten. Op deze manier kunnen we de kwaliteit van onze opleidingen garanderen en iedereen een persoonlijke begeleiding bieden.

Om jullie prestaties goed te kunnen opvolgen werken we op "echte" modellen. Zo kunnen wij jullie goed evalueren, dit is de enige manier om na de opleiding een goede start te nemen.

The best products!

Om jullie een perfecte kwaliteit te kunnen geven werken wij enkel met de beste producten. Daarom hebben wij ons laten opleiden door enkel en alleen de beste docenten in binnen-en buitenland o.a. Martines Nails, Rella's Nails, . Elk jaar laten wij ons bijscholen om jullie de nieuwste modetrends en technieken aan te leren. Laat je inspireren door onze passie en kennis van het vak.

Waarom een opleiding/workshop volgen bij Art Of Nails?

  • Ik ben in het bezit van een Diploma als Allround Educator en ben getraind om jou de beste opleiding aan te bieden.
  • Kleine groepen van 4 tot max. 6 personen.
  • Docent in Syntra-West Oostende.
  • Privélessen zijn mogelijk!
  • Persoonlijke begeleiding tijdens en na de opleiding verzekerd.
  • Ruime ervaring.

Meer informatie?

wenst u nog meer informatie over de opleidingen kunt u ons altijd contacteren!